نکاتی ساده برای داشتن کفش هایی تمیز و مرتب
? واکس زدن کفش:همیشه قبل از واکس زدن کفش ها، گرد وغبار آن را با یک دستمال پاک کنید اگر واکس شما تمام شده می توانید روغن زیتون را با یک اسفنج روی کفش خوب بمالید بعد با دستمال اضافی روغن را پاک کنید. کفش های شما براق و تمیز خواهند شد.
? طریقه خشک کردن کفش:کفش های چرمی را هیچ گاه در آفتاب یا کنار بخاری و یا شومیه خشک نکنید; بلکه داخل آن را با روزنامه خشک پرکنید تا رطوبت داخل آن گرفته شود و بعد از خشک شدن، روی آن را پولیش یا واکس بزنید.
? طریقه خشک کردن کفش:
کفش های چرمی را هیچ گاه در آفتاب یا کنار بخاری و یا شومیه خشک نکنید; بلکه داخل آن را با روزنامه خشک پرکنید تا رطوبت داخل آن گرفته شود و بعد از خشک شدن، روی آن را پولیش یا واکس بزنید.
? واکس زدن کفش:
همیشه قبل از واکس زدن کفش ها، گرد وغبار آن را با یک دستمال پاک کنید اگر واکس شما تمام شده می توانید روغن زیتون را با یک اسفنج روی کفش خوب بمالید بعد با دستمال اضافی روغن را پاک کنید. کفش های شما براق و تمیز خواهند شد.
? گشادکردن کفش کتانی:
اگر کفش های کتانی شما تنگ شده کفش ها را شسته یا خیس کنید و همان طور بپوشید تا خشک شود; در این صورت اندازه و فرم پای شما را می گیرد.
? پاک کردن شوره آب از کفش:
در فصل زمستان، معمولا روی کفش در اثر راه رفتن در برف یا باران، شوره یا برفک می زند که هرچه شما کفش را بشویید و یا واکس بزنید این لکه های سفید پاک نمی شوند; برای حل این مشکل، با اسفنج آغشته به سرکه سفید کفشتان را پاک کنید.
? پاک کردن کفش جیر:
برای پاک کردن کفش جیر ابتدا از یک مداد پاک کن کمک بگیرید و لکه ها و خطوطی که روی کفش افتاده پاک کنید. سپس با یک برس نرم کفش، روی آن بکشید تا گرد و غبار آن پاک شود. اگر بخشی از آن سفید شده است با فاصله 20 سانتی متر روی شعله شمع بگیرید تا با دوده شعله شمع، آن قسمت سیاه شود. گرفتن کفش جیر روی بخار کتری به کفش شما جلای ویژه ای می بخشد.
? پاک کردن کفش سفید ورزشی:
کفش های سفید ورزشی خود را زمانی که نو است و هنوز نپوشیده اید کمی پودر نشاسته روی آن بپاشید تا آسان تر تمیز شوند.
مهران ضیغمی بازیگرجوان امروز و بازیگر کودک دیروز معتقد است: متاسفانه در سینما و تلویزیون ما بهایی به قشر کودک و بازیگر کودک داده نمی شود وارزشی برای آنها قائل نیستند. وقتی جلوی پای کسی مثل مرضیه برومند که سال هاست کار کودک انجام می دهد سنگ اندازی می شود، من به عنوان یک قطره از این دریا در سینمای ایران هیچ حرکتی نمی توانم انجام دهم.
با بازپخش سریال «تولدی دیگر» از شبکه تماشا به سراغ مهران ضیغمی رفتیم. همان سهیل، پسر بچه شیطان که امروز تبدیل به یکی از بازیگران جوان سینما و تلویزیون شده است. او دانشجوی رشته کارگردانی تئاتر است و علاوه بر اینها در کار مد ولباس هم هست و دستی هم در دنیای عکاسی دارد.
ضیغمی درخصوص کارهایی که آماده پخش دارد گفت: به تازگی بازی دریک مجموعه نمایشی که برای ستاد مبارزه با مواد مخدر بود را به پایان رسانده ام. این مجموعه سریال، ساخته آقای شهیدی فر است و پخش آن به تازگی از شبکه دو آغاز شده است. ضمن اینکه تصویربرداری سریال «بیداری رویا» اولین سریال شبکه آی فیلم به کارگردانی حجت قاسم زاده اصل نیزهمچنان ادامه دارد.
وی درباره فعالیت های تئاتری خود نیز افزود: درگیر تمرین 2 تئاتر هستم. یکی برای اجرا در جشنواره تئاتر فجر و دیگری در جشنواره تئاتر آئینی سنتی اجرا می شود.
بازیگر سریال «رانت خوار کوچک» درباره پخش دوباره سریال «تولدی دیگر» و بازی در این سریال اظهار کرد: تولدی دیگر در واقع سومین کار بازیگری من است. اولین باری که جلوی دوربین رفتم سال 76 بود، بعد از آن سال 77 در یک تله فیلم بازی کردم که همان سال توانستم جایزه کودک و نوجوان را دریافت کنم و تولدی دیگر سومین کار من محسوب می شود. آنچه که از تولدی دیگر برای من باقی مانده خاطرات خوبی است که از این سریال دارم ضمن اینکه هنوز تمام دیالوگ های این سریال را حفظ هستم و به نظرم بهترین بازی زندگیم بود. اگر سهیل بعد از 14 سال هنوز در ذهن مردم ماندگار شده دلیلش این است که این نقش را پسر بچه ای ایفا کرد که صادقانه بازی می کرد و هنوز درگیر فنون بازی نبود.
وی دلیل ماندگاری این سریال را کم تعداد بودن سریال ها در دهه 70 و عدم گرایش مردم به ماهواره دانسته و معتقد است: این سریال در زمانی پخش شد که ماهواره ها هنوز اینقدر قدرتمند نبودند و سریال ها نیز هفته ای یک بار از تلویزیون پخش می شدند. از سوی دیگر سریال های ماهواره ای به این تعداد نبود و مردم با شخصیت ها درگیر بودند. در واقع شخصیت سریال عضوی از خانواده مردم بودند. کلیت سریال، تیم خوب و بازیگران حرفه ای که در آن ایفای نقش می کردند و کارگردانی خوب داریوش فرهنگ دلیل ماندن و دیده شدن این سریال شده است. در واقع ماندنی نبودن سریال های امروز به این دلیل است که مردم گرایش به ماهواره پیدا کرده اند.